BIOSTEEL - Kdy je vhodné pít protein?

Otázkou je, kdy pít protein? Některé proteiny jsou cíleny pro sportovce a zaměřeny tak na svalovou hmotu a jiné zase můžete použít například při redukci hmotnosti. Rozhodně nejsou náhradou za stravu, ale skvěle poslouží v případě toho, když zrovna nemáte možnost se kvalitně najíst. Případně lze s nimi doplnit i doporučenou denní dávku bílkovin, když je použijete jako přísadu do fitness receptů.

100-syrovatkovy-protein-vanilkovy

Při výběru neuděláte chybu, když se zaměříte na složení a mezi skutečně kvalitní produkty se řadí syrovátkové proteiny Biosteel, které využívají rovněž i špičkoví sportovci.

  • 100 % přírodní složení
  • Neobsahují žádná sladidla
  • Vhodné pro muže i ženy
  • Snadno doplníte bílkoviny
  • Ideální pro růst svalové hmoty i při hubnutí

Kdy pít protein při hubnutí

Značka Biosteel je spojována s profesionální a kvalitní sportovní výživou. Nicméně některé proteinové prášky jsou vhodné v době, kdy chcete zredukovat hmotnost a potřebujete doplnit bílkoviny. Syrovátkový protein je ideální verzí pro každodenní konzumaci a není problém jej pít kdykoliv během dne. V nabídce je i bezlepková verze. 

biosteel-sportovni-napoj-pro-snadnou-regeneraci-1800-g

Kdy pít protein po tréninku

Pokud vyrazíte na trénink, tak byste měli počítat s tím, že bude třeba doplnit živiny. Většinou se doporučuje vypít protein v rozmezí 15 – 60 minut po cvičení. Důvodem je to, že v tomto čase se nejlépe vstřebávají živiny. Pokud to do hodiny nestihnete, tak nevadí, ideální je konzumace bílkovin do 2 hodin po tréninku. Teď jen vybrat ten správný protein pro snadnou regeneraci. Od společnosti  Biosteel se vám nabízí velmi snadné řešení, které vám zajistí doplnění dostatečného množství bílkovin a pomůže tak při regeneraci svalů nebo redukci hmotnosti. Vyberte si z nabídky Biosteel proteiny podle své potřeby.